Om os​

Copenhagen Diner & Steakhouse er en familieejet - og drevet - restaurant på Gunnar nu Hansens Plads i hjertet af Østerbro, København, i samme bygning som det legendariske ‘Idrætshuset’, et stenkast fra Telia Parken, og med Østerbro Stadion som baghave.

Lokalerne blev indviet i 1914, og fungerede som cafeteria for eliten af Danmark’s idrætsudøvere, helt frem til midten af 1990’erne, hvor vi som familie overtog forpagtningen.

Under 2. verdenskrig var stedet kendt for at skjule modstandfolk i kælderen, og spille en mindre rolle i kampen mod Tyskland.

Da vi overtog stedet i midten af 1990’erne, omdøbte vi stedet fra ‘Sportskroen’ til ‘Café Stafetten’. Konceptet var at vise en masse live sport på alle de skærme der overhovedet var plads til at sætte op, og lange massevis af fadøl og spiritus ud over bardisken.

I løbet af de sidste par år, har tendensen for sportsbarer været nedadgående, i takt med at streaming og andre muligheder for at se sport billigt og godt har gjort sit indtog. Vi besluttede derfor at sadle om, og indføre samme koncept som på vores andre restauranter, og dermed var ‘Copenhagen Diner & Steakhouse’ født.

Vi viser ikke sport længere, men vores nye koncept er blevet taget rigtig godt imod. Den gode stemning og sjæl lever i bedste velgående, og de håndmalede vægge med amerikanske motiver og monumenter er naturligvis bevaret.

Vores filosofi er at servere god, hjemmelavet mad til fair priser, og kræse om vores mange dejlige gæster, i vores hyggelige familierestaurant - på snart 3. generation.

Velkommen!

Bestil bord

​Ønsker du at bestille bord på restauranten, så udfyld formularen, og vi vil sende en bekræftelse på din reservation snarest muligt.

 
 
 
 
 
 
Ønsker e-mails med tilbud m.m.
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Af hensyn til vores planlægning, skal reservation via denne formular ske minimum 24 timer før besøget i restauranten.

Hvis du vil reservere bord til om mindre end 24 timer, er du velkommen til at ringe på telefon: 35 38 61 04.​

Hvad siger vores gæster?

Læs her et udpluk af vores gæsters oplevelser fra deres besøg på Copenhagen Diner & Steakhouse.

google-stars-dark-gold

Super betjening

Kan du lide sport, og få lidt dejligt at spise, så er stedet bare der hvor man går hen. Hyggeligt atmosphere og super betjening. 

Jeg kommer igen og igen og igen og igen!

​Niels Brammer

Via Google anmeldelser

google-stars-dark-gold

Det hele forløb super godt

Hvis man søger et sted, hvor der kan holdes fællesspisning for en klasse, så er Stafetten et rigtig godt bud! Vi fik en super behandling, selv om vi var mange, og også rigtig mange børn. Det hele forløb super godt. Tak for det!

Halina Tomaszewska

Via Google anmeldelser

google-stars-dark-gold

Mange gode aftener

Helt igennem fedt sted. Personalet arbejder godt for at din aften skal være vellykket.

Har haft mange gode aftener med mine kammerater, og ser frem til mange flere!​

Alexander Bergmann

Via Google anmeldelser

​Find vej til restauranten

Vi ligger i hjertet af Østerbro i København på Gunnar Nu Hansens Plads 9.

Skriv til os

Hvis du ønsker at høre om mulighederne for at leje vores selskabslokale, eller hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde på restauranten, så skriv gerne til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Copenhagen Diner & Steakhouse

Gunnar Nu Hansens Plads 9
​2100 København Ø


CVR: 30550455 

Kontakt os

☎ Tlf.: +45 35 38 61 04

✉ E-mail: Send en e-mail

Se kontrolrapport

Facebookside